صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

آخرین وضعیت پرونده انفجار بندر شهیدرجایی: بازجویی از ۷۰ متهم و مطلع / واریز دیه ۴۱ نفر از ۵۸ جان باخته

سخنگوی قوه‌ قضائیه دربارۀ آخرین وضعیت پروندۀ انفجار بندر شهیدرجایی گفت: این پرونده ۲ هزار صفحه تحقیقات داشته است و از حدود ۷۰ متهم و مطلع بازجویی شده است. تاکنون دیه ۴۱ نفر از ۵۸ جان باخته این حادثه واریز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 10
کد خبر: ۲۸۰۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی قوه‌قضائیه دربارۀ آخرین وضعیت پروندۀ انفجار بندر شهیدرجایی توضیحاتی ارائه داد.

وی گفت: پرونده بندر شهید رجایی ۲ هزار صفحه تحقیقات داشته است و از حدود ۷۰ متهم و مطلع بازجویی شده است. در این حادثه تلخ، ۵۸ نفر جان خود را از دست دادند. دیه تمامی جان‌باختگان در کمتر از ۴۸ ساعت تأمین شد و تاکنون دیه ۴۱ نفر به حساب اولیای دم واریز شده است و پرداخت مابقی در حال انجام است.

جهانگیر در ادامه بیان کرد: در مورد مصدومان، دیه مورد نیاز تأمین و تاکنون به ۷۵ نفر از دارندگان گواهی قطعی پزشکی قانونی پرداخت شده است.

وی افزود: سایر افراد نیز با مراجعه به شعبه اجرای احکام و ارائه شماره حساب، دیه خود را دریافت خواهند کرد. همچنین، ارزیابی کلی و جزئی خسارات وارده به اموال تجار در قالب حدود ۳۰۰۰ کانتینر انجام شده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار